NOGET PÅ HJERTE?

Dafolo A/S & Jonathan Løw
Havnegade 34

1058 København K

nysgerrig@finddithvorfor.dk

© 2018 Dafolo A/S & Jonathan Løw // Persondatapolitik

FIND DIT HVORFOR - WORKSHOPS.

Alle de foredrag, du ser på hjemmesiden,tilbydes også som både 2-timers og heldagsworkshops. Workshop-formatet giver en unik mulighed for at komme i dybden med stoffet og afprøve det på jeres konkrete virkelighed.

Med afsæt i Find dit hvorfor-bogen hjælper vi jeres organisation med at omsætte teori til handling. I får konkret sparring og inspiration til, hvordan I både som individer og teams finder jeres hvorfor, samt hvordan I efterfølgende implementerer dette i hverdagen.

Find dit hvorfor-rejsen er en to-delt rejse. Det er dels en rejse ind i at blive klogere på, hvorfor jeres organisation eksisterer, og hvorfor det giver mening for jer at tage del i organisationens arbejde. Derudover er det et konkret blik ind i en fremtid, hvor I qua denne nye bevidsthed kan skabe en langt mere både effektiv, meningsfyldt og succesfuld kultur i organisationen.

I vores workshops udvikler I jeres lederevner, bidrager til ovenstående transformation samt får konkrete værktøjer, I kan tage med jer videre i livet - både privat og på jobbet.