NOGET PÅ HJERTE?

Dafolo A/S & Jonathan Løw
Havnegade 34

1058 København K

nysgerrig@finddithvorfor.dk

© 2018 Dafolo A/S & Jonathan Løw // Persondatapolitik

FIND DIT HVORFOR - OM BOGEN.

En praktisk guide til at finde formålet for dig og dit team​

Simon Sinek er én af de mest indflydelsesrige foredragsholdere og ledelseseksperter i nyere tid. Find dit hvorfor er fortsættelsen til Sineks globale bestseller Start med hvorfor, og denne gang har Sinek inviteret sine kolleger David Mead og Peter Docker med til at skrive.

 

Simon Sinek's ledelsesfilosofi bygger på den antagelse, at vejen til at inspirere og motivere medarbejdere går igennem at tydeliggøre, hvad der ligger bag ens handlinger. Hvis vi ønsker at føle en daglig glæde og passion for vores arbejde, og at vi bidrager til noget, der er større end os selv, har vi alle brug for at kende vores hvorfor. Og det er tanken bag Find dit hvorfor.

 

Hvor Start med hvorfor forklarer, hvordan det drejer sig om 'hvorfor' og ikke 'hvad', tager Find dit hvorfor skridtet videre og leverer en konkret vejledning til, hvordan man som enkeltperson og organisation finder sit hvorfor.

Find dit hvorfor er en konkret håndbog til, hvordan man som leder og medarbejder kan begynde søgningen efter sit personlige hvorfor og derigennem hjælpe sine ansatte/kolleger med at finde frem til organisationens 'hvorfor' og formålet med, at vi gør det, vi nu gør.

 

Hvert trin i processen indeholder detaljerede instrukser og tager højde for evt. bekymringer og tvivlsspørgsmål som: Hvad hvis mit 'hvorfor' er det samme som min konkurrent's? Kan man have mere end ét 'hvorfor'? Hvis mit job ikke passer til mit 'hvorfor', hvad gør jeg så?

Find dit hvorfor er i den danske udgave forsynet med et forord skrevet af serie-iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. Du kan bl.a. læse Jonathan Løws populære blog inde på Amino.

ISBN: 978-87-7160-753-6

Udgivelsesdato: 28. juni 2018

Antal sider: 256

Pris: 298 kr.

298 kr.
KØB NU
 
 
Simon Sinek

 

Simon Sinek er manden bag én af verdens mest sete Ted Talks nogensinde, og hans tro på at tale ligeså meget omkring hvorfor som om hvad er gået rent ind i hjertet på ledere og organisationer over hele kloden.

Simon Sinek har skrevet tre bestsellere omkring denne filosofi - Start med hvorfor, Find dit hvorfor og Leader's Eat Last.

 
David Mead

David Mead har specialiseret sig indenfor organisationskulturer og ledelse. Mead har arbejdet tæt sammen med Simon Sinek siden 2012, hvor han begyndte at holde foredrag og facilitere workshops med afsæt i start with why-filosofien.

David Mead er optaget af krydsfeltet imellem ledelse, mening, innovation og menneskelig biologi.

 
Peter Docker

 

Peter Docker hjælper individer og organisationer med at udnytte det fulde potentiale igennem at finde deres why. Resultatet af hans arbejde har været skabelsen af ekstraordinære kulturer og high-performance, der varer ved.

 

Peter Docker trækker i sine foredrag på sin viden fra en baggrund som både pilot, soldat og industrispecialist.