NOGET PÅ HJERTE?

Dafolo A/S & Jonathan Løw
Havnegade 34

1058 København K

nysgerrig@finddithvorfor.dk

© 2018 Dafolo A/S & Jonathan Løw // Persondatapolitik

FIND DIT HVORFOR - FORANDRINGSLEDELSE.

Vi lever i en tid, hvor kombinationen af globalisering, ny teknologi og kravet om effektiviseringer skaber både utryghed, utilfredshed og stress hos mange medarbejdere. Hvis vi som organisationer skal lykkes med at håndtere disse hastige forandringer, så kræver det en fremsynet og forstående ledelse, der dels involverer medarbejderne undervejs og dels har styr på organisationens 'hvorfor'.

Den erfarne og prisbelønnede serie-iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw leverer med humor og dybde de vigtigste pointer fra Simon Sineks nye bestseller i forhold til forandringsledelse.

Foredraget illustrerer gennem cases og centrale pointer fra Simon Sinek, hvorledes forandringer er både nyttige og uundgåelige. Derudover forklarer Jonathan Løw, hvorfor vi så alligevel som mennesker har nogle psykologiske mekanismer, der gør, at vi ofte stritter imod forandringer.

I bliver på denne måde både klogere på organisationen og jer selv, så I kan finde ind til en stærk tro på fremtiden og jeres egne muligheder - klar til at lede med og ikke imod forandringer.

Jeres udbytte:

  • Hør om hvordan forandringsledelse skaber en mere positiv oplevelse for organisationen og medarbejderne

  • Få en kombination af teori, underholdning og redskaber til at arbejde med forandringer i hverdagen

  • Få en forståelse af hvorfor jeres HVORFOR er så vigtigt i tider med hastige forandringer og øget pres.
     

Foredraget tilpasses efter jeres behov i forhold til både længde og vinkling.