NOGET PÅ HJERTE?

Dafolo A/S & Jonathan Løw
Havnegade 34

1058 København K

nysgerrig@finddithvorfor.dk

© 2018 Dafolo A/S & Jonathan Løw // Persondatapolitik

FIND DIT HVORFOR - GRUND-FOREDRAGET.

Forestil dig en verden, hvor næsten alle mennesker står op og glæder sig til at gå på arbejde. En verden hvor de oplever tillid og værdsættelse i løbet af arbejdsdagen, og hvor de kommer hjem og føler sig inspireret og motiveret.

Det kan måske lyde som en utopi, men for Simon Sinek er det den fremtid, vi som ledere og organisationer bør stræbe efter at skabe hver eneste dag. Det er muligt, hvis vi forstår, hvordan tillidsfulde relationer bygges, og hvis vi ikke kun italesætter hvad og hvordan, men også hvorfor.

Find dit hvorfor er et inspirerende og jordnært foredrag omkring at finde sit hvorfor som både individ og organisation.

Mange mennesker er fokuserede på, hvad de vil, men mister motivationen til at realisere deres mål, fordi de ikke tænker over, hvorfor de ønsker at nå målet. Dette dilemma var bl.a. afsættet for Simon Sinek's efterhånden verdensberømte Ted Talk "Start with why".

Nu udgiver Sinek opfølgeren Find dit hvorfor, som gør det konkret og handlingsorienteret, hvorledes det at finde sit hvorfor kan betyde en kæmpe transformation for både den enkelte og for hele virksomheden / organisationen.

I dette foredrag leverer den erfarne og prisbelønnede serie-iværksætter Jonathan Løw  med humor og dybde de vigtigste pointer fra Simon Sineks nye bestseller. Jonathan Løw har skrevet forordet til bogen.

Dit / jeres udbytte:

  • Forstå fordelene ved at kende dit hvorfor - både som individ og organisation

  • Få værktøjer til at finde frem til dette hvorfor

  • Få måder hvorpå I kan udfolde dette hvorfor i jeres organisation hver eneste dag

  • Få den værdifulde indsigt og de konkrete værktøjer til at skabe det, Simon Sinek kalder en bevægelse
     

Foredraget tilpasses efter jeres behov i forhold til både længde og vinkling.